Wednesday, December 1, 2010

SEBAB??

hye tawan tawan..nama tite saccie..tite kan cuke mkn toti..hehehe..tite ad bnyk tawan laen tau..name tawan tite tott..nape org laen pggil dy tott..sbb dy tetott!!ahahaha =D

haha..mengada2 kjp..ha..ary nie ak x tau nape ak rase mcm bosan sngt..mcm biase..idop ak akan strt pukol 7 mlm..sbb tyme 2 ak baru bngn tdo..hehe..so..seperti masa2 yg lepas..lepas bngn ak terus g dapor sbb nk minum air sejuk yng berkalori la..bak kata anem..oooppsss!!haha..ha..ko elek je nem..peduli ap ak nk tulis gk name ko kn..haha..so..setiba nya ak kat meja rundingan PBB atau lebeh mesra dipanggil meja makan kat umh ak..ak terus mencapai telefon bimbit yang mahal pernah ak ad kn..haha..bangga jap..memandangkan battery phone 2 still bernyawa..so bnyk la msg2 yang ak nk kene layan kn..haha,,kate hot stuff kn..hehe..mak ak ckp meninggi diri nie baek..sbb lagi bnyk kita tinggi diri..makin tinggi lah ketinggian kita..haha..2 yg kalau korg tngk ak nie tinggi smcm kn..HAHA..so mcm biase..lepas da tngk kat dalam phone 2 ad msg x kn nk g buat gulai tempoyak pulak kn..mesti la ak bce..n 1st msg ak dy ckp..weyh nape straw..gila la ko!..2 la citanya..

so kat sini ak nk terang kan..straw nie ad mksdnya sbnrny..dulu masa ak dilanda zaman kebangkitan 'hangat bercinta' seperti couple2 yang laen..dorg msti ad nickname dorg kn..hunny/hubby la..syg/ayang la..kanda/dinda n so on..jd ak pn ad :) tp ktrg nya agak unik dan nenek gak la..sbb pick name buah kn..8 ary 8 mlm bincang kat ostel..si dia mendapat idea bodoh yang dikira bernas jgk la..dapat la STRAWBERRIES..HAHA,.ak straw n dy berries..n ak buat blog nie pn tyme dapat name 2 jgk..

so amacam..da jwapan ke CIK TEMAH?? sengal..nape pn boleh jadi isu..sekati ak la nk letak itik mengembek ke ayam mengiau ke..huh??mengiau??ad ke word 2??arghh peduli ap ak..haha..jadi guys..jgn tanya lagi eah..hehe

tadaaa =D

2 comments:

  1. okh tu asal nama straw rupanya.

    ReplyDelete
  2. haha..baru tu lagi bagus dari x tau kn...haha

    ReplyDelete